Víkendové polední menu – Mittagsmenu 11.29 – 15.29
Bramboračka 45,- Krtoffelnsuppe mit Pilzen
Šťavnatý hovězí guláš s houskovými knedlíky 145,- (Saftige Rindsgulasch mit Semmelknödeln)
200g Filírovaná růžová kachní prsa s bramborovým pyré a grilovanou zeleninou 195,- (Rosige Entenbruste, Kartoffelnpüree, gegrillte Gemüse)
Pstruh filet se zeleninou na italském hráškovém risottu 185,- (Vorelle Fillet mit Gemüse auf Italianische Erbsenrisotto)
Čerstvé těstoviny Fusilli s kousky vepřové panenky a pestem ze sušených rajčat a paprik, parmazán 165,- (Frische Teigwaren Fusilli, Schweinslende, Getrockene Tomaten und Paprika Pesto, Parmasan)
Salát Nicoise (Mix salátů a zelniny, tuňák, brambory, fazolky a vejce) 165,- (Nicoise-Mix von Salaten und Gemüse, Thunfisch, Kartoffeln, Grüne Bohnen, Ei)
Naše jídla a nápoje mohou obsahovat stopy 14ti alergenů publikovaných ve směrnici 2000/89 ES a směrnici 1169/2011 EU, pro více informací o alergenech v jídlech a seznam alergenů žádejte obsluhu. 100% záruku přípravy jídel bez těchto alergenů Vám zajistíme po dohodě s kuchařem. Pro další bohatou nabídku jídel prosím nahlédněte do stálého jídelního lístku! Für Andere reiche Angebot von Speisen einsehen Sie bitte in Hauptspeisekarte! Více info o restauraci, pensionu a denním menu na www.tibor-luna.cz Tel. 00420 499 692 735like us on http://www.facebook.com/Restaurant.Tibor |
||